Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

UNDP-ov poziv za projekte: Dijaspora za razvoj

21 Velj 2018
1825 times

Javni poziv za podnošenje prijedloga projekata za dodjelu bespovratnih sredstava u svrhu prenosa znanja i vještina dijaspore u okviru Projekta

„Uvrštavanje koncepta migracija i razvoja u relevantne politike, planove i aktivnosti u Bosni i Hercegovini: Dijaspora za razvoj“

Potpun projektni prijedlog potrebno je dostaviti u jednom (1) originalnom tiskanom (uvezan A4 format) i jednom (1) elektronskom primjerku (zip format na USB stiku).

Na kuverti je potrebno naznačiti ime javnog poziva za koji se aplicira: „Javni poziv za podnošenje prijedloga projekata za dodjelu bespovratnih sredstava u svrhu prenosa znanja i vještina dijaspore u okviru projekta „Uvrštavanje koncepta migracija i razvoja u relevantne politike, planove i aktivnosti u Bosni i Hercegovini: DIJASPORA ZA RAZVOJ“.

Nadalje, na kuverti je potrebno naznačiti i puni naziv i adresu podnositelja prijave, te naglasiti slijedeće: „Ne otvarati prije zvaničnog otvaranja“.

Prijave moraju biti dostavljene u zatvorenoj kuverti preporučenom poštom ili kurirskom poštom na sljedeću adresu:
Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP)
Projekat „Dijaspora za razvoj“
UN HOUSE
Zmaja od Bosne bb
71 000 Sarajevo

Projektni prijedlozi dostavljeni drugim putem (npr. putem faksa ili email-a), neće biti uzeti u razmatranje. Prijedlozi projekata se mogu dostaviti i osobno.

Svu potrebnu dokumentaciju i uputstva možete preuzeti ovdje.

 

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 7019

Jučer 10419

Ovaj Tjedan 51743

Ovaj Mjesec 142152

Ukupno 13926596

Currently are 684 guests and no members online