Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Uprava ŠPD-a Zavidovići na sastanku u Varešu

11 Tra 2016
1370 times

U općini Vareš danas, 06.06.2013. godine održan je sastanak s kompletnom Upravom Javnog šumskog privrednog društva Šumarija

iz Zavidovića na kome se razgovaralo o problematici na području naše općine, te o aktivnostima koje će ovo Šumsko privredno društvo uraditi u budućnosti. Na sastanku su pored kompletne Uprave  bili, načelnik, predsjedavajući Općinskog vijeća, predstavnici pojedinih političkih stranaka, te rukovoditelj poslovne jedinice Šumarija iz Vareša. Istaknuti su problemi koje je ŠPD napravlilo u proteklim godinama na području naše općine, prvenstveno se ovo odnosilo  na uništene ceste. U razgovoru za radio Bobovac direktor Mirzet Kopić rekao je da će ŠPD u narednom razdoblju učiniti sve sa svoje strane da ispravi nedostatke, uz pomoć načelnika i općinskih organa. Također, rekao je da će nastaviti sa plaćanjem koncesija na količinu izvezene šume u kontinuitetu kao što čine u proteklih pola godine. Dug koje ovo poduzeće ima prema općini nastojat će na neki način izrealizirati u narednom razdoblju. Na kraju sastanka zaključeno je da se sačini komisija koju će činiti Fahrudin Brkić, Nermin Ašćerija i Snježana Kokor, te će obići kompletan teren i sačiniti operativni program sanacije cesta na području naše općine.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 9942

Jučer 7986

Ovaj Tjedan 31235

Ovaj Mjesec 197890

Ukupno 13765042

Currently are 137 guests and no members online