Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Održan rujanski forum sigurnosti

12 Tra 2016
1019 times

Danas, 25.09.2013. godine u maloj dvorani općine Vareš održan je rujanski forum sigurnosti. Forum je otovrio Rusmir Berberović i

naglasio da je posljednji forum održan u mjesecu svibnju. Na forumu su još bili Radoja Erić, Danijela Malbašić, Suvada Karavdić, Božana Dugonjić, Nihada Gondžo i zapovjednik policije Meho Bajrić. Zapovjednik policije izvijestio je prisuten o stanju sigurnosti na području općine te iznio podatke o broju narušavanju javnog reda i mira, prometnim prekršajima te broju krivičnih djela. Kako se izvješće odnosi na razdoblje od tri mjeseca, brojčano podaci variraju ali su ostali u dosadašnjim okvirima kada su brojke u pitanju. Posebno je naglašen problem pojave nelegalnih brenti na našim selima, nelegalnoj ispaši stoke kao i psima lutalicama. Od krimainalnih radnji izdvajamo krađu željeza, odnosno sekundarnih sirovina, provalu u trgovinsku radnju kao i to  da je u proteklom mjesecu izvršen jedan suicid u selu Donja Borovica. Razgovaralo se o suradnji policije i Osnovne škole i Centra za socijalni rad. Kao i svaki put, pozivamo građane da se aktivnije uključe u rad policije jer jedino tako imat ćemo bolje rezultate.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 9118

Jučer 7978

Ovaj Tjedan 43423

Ovaj Mjesec 133832

Ukupno 13918276

Currently are 246 guests and no members online