Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kreativna radionica u domu na Zarudju

12 Tra 2016
1339 times

U prostorijama udruge žena MZ Strica Zarudje u srijedu 20. studenog 2013. godine održana je kreativna radionica na teme:

shabby chic i salvetna tehnika (decoupage). Radionicu su držali predstavnici Hooby art school  iz Sarajeva, a bilo je prisutno 30-ak žena. Sve žene su sa oduševljenjem prihvatile ideju o organizaciji radionice, jer im je bila pružena mogućnost naučiti nešto novo. Za radionicu su izabrani modeli svijećnjaka za Advent i tacni za posluživanje.
Olivera, jedna od polaznica radionice za radio Bobovac opisala je tijek radionice :“Na početku radionice smo nanijele neku vrstu gips mase na modele preko šablona. Zatim smo modele bojile bojama po želji. Poslije kada se to osušilo nanosili smo bijelu akrilnu boju,koju smo kada se osušila morali "šmirglati" . Na takav model smo lijepili salvete tj. dijelove salveta po izboru.Tu smo dodavali na ivice neke vrste patine boje srebra ,zlata i bronce. Na kraju smo to sve lakirali.“
Opći zaključak je da se ženama radionica dopala, bilo je interesantno koliko su se zabavile i uživale u bojenju, kombiniranju motiva i svemu ostalome. Malo je bilo naporno fizički izdržati vrijeme od 16 do 20 sati i 30 minuta, ali u dobroj i veseloj atmosferi ni to nije bilo preteško. Kako doznajemo, udruga žena MZ Strica Zarudje će ubuduće samostalno organizirati ovakve radionice, jer su sada upoznate s tehnikom, a materijal se može nabaviti i preko interneta. Nadaju se da će preko zime imati ugodno i zabavno druženje, a ujedno pozivaju sve koji žele naučiti nešto novo da im se pridruže.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 14

Jučer 8344

Ovaj Tjedan 15609

Ovaj Mjesec 101426

Ukupno 14109380

Currently are 76 guests and no members online