Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Božićna priredba vareških osnovaca

12 Tra 2016
1285 times

Posljednji dan prvog polugodišta, petak 20. prosinca 2013. godine, vareški osnovci su obilježili na prigoda način – pjesmom

i veseljem u iščekivanju najradosnijeg katoličkog blagdana Božića. Vrijedno su danima uvježbavali točke koje su izveli na priredbi zajedno sa svojim učiteljicama i nastavnicima, te sestrom Tihoslavom, koja je na početku priredbe kratko pozdravila goste. Svi prisutni na priredbi su dječji trud itekako prepoznali, pa je svaka izvedena pjesma, recitacija, igrokaz nagrađena velikim pljeskom.Posebno su simpatični bili oni najmlađi – vareškim prvašićima bio je ovo prvi nastup, a napravili su to odlično otpjevavši božićnu pjesmu „Radujte se narodi“. U prvom igrokazu su razgovarale pahulje, u drugom smo doznali da  se svijeća nade ne smije nikad ugasiti, bilo je tu i sastavaka na temu Božića u obitelji, prigodnih recitacija. Školski bendovi su ponovno oduševili, a nastupili su i polaznici Glazbene škole čiji odjel djeluje u vareškoj Osnovnoj školi. Voditelji programa bili su učenici Martina Jarmanović i Toni Miočević. Priredbu je zaokružila pjesma „Božić dolazi“ koja je djeci, učiteljicama, nastavnicima, roditeljima i gostima na kraju donijela čaroliju Božića i osmijehe na lica. Fotografije s božićne priredbe možete pogledati u našoj foto galeriji.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5578

Jučer 7251

Ovaj Tjedan 12829

Ovaj Mjesec 98646

Ukupno 14106600

Currently are one guest and no members online