Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

IKS je i zvanično počeo

13 Tra 2016
962 times

Nakon nekoliko mjeseci pripreme i pregovora od 15.07.2014. godine ozvaničen je početak Interkulturalnih

kreativnih sedmica/tjedana u Varešu. S obzirom da je ovo jedinstven projekt po svom konceptu i sadržaju, mnogi su nestrpljivo čekali njegov početak.  Inovativne radionice, prilagođene najvećim pedagoškim i modernim standardima koje će se realizirati u narednom razdoblju, prilika su da mladi uljepšaju svoje vrijeme tijekom raspusta, te steknu nova znanja, iskustva, prijateljstva, ali i vještine.
Udruženje za prevenciju ovisnosti NARKO-NE na čelu sa koordinatoricom ovog projekta, sestrom Magdalenom Schildknecht, dugogodišnji je implementator ovog projekta koji se do sada uspješno realizirao u Varešu i Vitezu, a po prvi put će biti održan u Novom Travniku. Brojni zanimljivi sadržaji su pred mladima u ovom gradu. U srijedu 16.07. sudionici projekta otišli su na Igrišta na zajednički kamp sa sudionicima iz Novog Travnika, gdje će imati priliku da borave na prelijepom vareškom izletištu  daleko od svijeta telefona i interneta.
Po završetku kampa koji traje do subote 19.07., sudionici se vraćaju u Vareš i nastavljaju svoje aktivnosti kroz održavanje radionica, ali i brojnih drugih zanimljivosti u našem gradu.
Pred mladima predstoji puno zadataka kroz koje će pokazati svoje organizacijske i komunikacijske sposobnosti, te predstaviti ovaj projekt kao sastavni dio svih zdravih budućih normi za rad sa mladim ljudima u našem gradu.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2712

Jučer 6135

Ovaj Tjedan 8848

Ovaj Mjesec 45829

Ukupno 14053783

Currently are 237 guests and no members online