Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vareški osnovci obilježili Dane kruha

13 Tra 2016
1349 times

U nedjelju, 19. listopada 2014. godine naši osnovci, učenici OŠ Vareš su prigodnom izložbom obilježili

Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Izložba je organizirana od strane Vijeća učenika i uz pomoć sestre Tihoslave, učitelja, učenika i njihovih roditelja. Djeca su u dvorištu župne crkve sv. Mihovila postavila izložbu, koja je imala i prodajni karakter. Svi razredni odjeli imali su svoj stol na kojem su izložili prava umjetnička djela napravljena od krušnog tijesta, te brojne plodove zemlje koje beremo u jesen.
Sav prihod od prodaje, koji je kako doznajemo premašio sva očekivanja – jer skupljeno je preko 900 KM, namijenjen je za liječenje jednog učenika škole. Ovo je ujedno prigoda da se izrazi iskrena zahvalnost svima koji su u nedjelju pokazali svoju dobrotu i sudjelovali u ovoj plemenitoj akciji vareških osnovaca.
Inače, Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje obilježavaju se svake godine u mjesecu listopadu u cilju zahvale na svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima kojima smo tijekom godine bili podareni.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1498

Jučer 7251

Ovaj Tjedan 8749

Ovaj Mjesec 94566

Ukupno 14102520

Currently are 85 guests and no members online