Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Božićna priredba osnovaca

14 Tra 2016
962 times

Učenici osnovne škole Vareš koji nastavu izvode na hrvatskom jeziku zajedno sa svojim učiteljima i

nastavnicima, organizirali su u petak, 19. prosinca 2014. godine, tradicionalnu božićnu priredbu. Priredba je otvorena božićnom pjesmom Djetešce nam se rodilo,  a potom su voditelji Martina Antunović i Toni Miočević pozdravili prisutne i najavili sadržaje koje su učenici priremili.
Igrokaz Četiri svijeće, koji prikazuje mir, vjeru, ljubav i nadu dočarali su vareškiosnovci I tako podsjetili publiku da sve dok gori svijeća nade moći ćemo upaliti ostale svijeće. Veliki talent pokazali su članovi tamburaške sekcije, glazbene sekcije, članovi zbora koji su svirali i pjevali božićne pjesme. Tako su vareški osnovci na najljepši način uveselili posjetitelje pjesmom, glumom i glazbenim umijećem i darovali ih za najradosniji katolički blagdan. Prekrasnim aranžmanom pjesme Božić bijeli završena je učenička priredba, a publika je sve nagradila dugotrajnim aplauzom. Na kraju su voditelji zahvalili svima koji su dali svoj doprinos svečanosti, publici koja je došla I svima poželjeli čestit Božić i puno uspjeha u Novoj 2015. godini.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5671

Jučer 7251

Ovaj Tjedan 12922

Ovaj Mjesec 98739

Ukupno 14106693

Currently are 100 guests and no members online