Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kipovi iz Vesnine kućne radinosti

14 Tra 2016
1969 times

Današnji tempo  života ispunjen stresom i žurbom ljudima još više nameće potrebu da određeno vrijeme provedu baveći se stvarima u kojima uživaju.


Naša sugrađanka Vesna Hinger, inače nezaposlena mlada žena i majka,  svoj „ispušni ventil“ i način kako kvalitetno provesti slobodno vrijeme pronašla je u izradi kipova i figura od gipsa. U realizaciji su joj puno pomogle časne sestre iz Male škole u Varešu koje su joj posudile određene kalupe. Za izradu jednog kipa Vesni treba najmanje dva do tri sata, ovisno o veličini, te dužini sušenja. Za sada ih radi samo od gipsa u izvornoj bijeloj boji, a u planu ima i izradu kipova u boji. U ponudi su razne vrste kipova – anđeli, sveta obitelj, biblijski likovi… Posebna ponuda pred uskrsne blgadane su lijepi stalci za jaja s cvjetnim motivima ili u obliku patkice.
Do sada je Vesna napravila preko 50 raznih kipova, dio njih je uspjela i prodati. Prodaja uglavnom ide putem Vesninog profila na društvenoj mreži Facebook, gdje možete pogledati cjelokupnu ponudu ovih uistinu lijepih kipova. Rado i pokloni svoje kipove prijateljima.
Ukoliko želite imati neki od kipova koje radi Vesna i tako obradovati drage osobe u vašem životu primjerice za rođendan, imendan ili neku posebnu priliku kontaktirajte Vesnu putem njenog FB profila ili na broj + 387 61 367 778.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 6777

Jučer 7299

Ovaj Tjedan 6777

Ovaj Mjesec 92594

Ukupno 14100548

Currently are 73 guests and no members online