Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"Sanacija" udarnih rupa ???

14 Tra 2016
1065 times

Nakon snježnih vremenskih uvjeta u Varešu su se napokon pojavili prvi vjesnici proljeća. Sa odlaskom snijega i svih

nedaća koje je prouzrokovao pojavili su se novi problemi. Regionalna prometnica tijekom zimskog održavanja posipana je sa „posipnim materijalom“ koji je izvan svih standarda i tko zna od čega je napravljen, a tu je pojava udarnih rupa na našim prometnicama koje su i onako u katastrofalnom stanju.
Tijekom jučerašnjeg dana (26.03.2015.)  poduzeće koje je zaduženo za održavanje Regionalnog puta R-444 Podkamensko – Vareš - Breza vršilo je sanaciju udarnih rupa. Materijal kojim su ispunjavali udarne rupe ima izgled asfalta, ali kvalitete koja nema svoju kategorizaciju. Udarne rupe su popunjene ručno i bez korištenja strojeva za ravnanje, a vozila su svojim prolaskom većinu materijala već rasula po kolniku.
Kontaktirali smo nadležne općinske organe i dobili broj telefona od izvjesnog gospodina Šačića zaduženog za izvršene radove koji se nije htio predstaviti niti pojasniti građanima što je to rađeno. Samo je rekao da je ovo preventiva za radove koji slijede i da rupe nisu ispunjene posipnim materijalom nego pravim asfaltom.
Kako je vršena sanacija procijenite sami, vjerujemo da slika govori više od riječi. Hoćemo li dočekati pravu sanaciju i voziti se po prometnicama bez udarnih rupa pitanje je koje ostaje bez odgovora.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1725

Jučer 7251

Ovaj Tjedan 8976

Ovaj Mjesec 94793

Ukupno 14102747

Currently are 76 guests and no members online