Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Prodajna izložba učeničkih pisanica

14 Tra 2016
976 times

Dana 2. travnja 2015.godine održana je prodajna izložba uskrsnih pisanica koju su izrađivali učenici Oš Vareš.  Izložba je

održana ispred župne crkve Svetog Mihovila u Varešu u 17 sati. Učenici i njihovi roditelji su uložili mnogo truda u izradi pisanica uobičajenim (ali i sasvim novim) tehnikama ukrašavanja jaja, a naši sugrađani koji su unaprijed informirani o humanitarnom karakteru izložbe putem Radio Bobovca svojim novčanim prilozima su pridonijeli uspješnosti iste.  Skupina  učitelja entuzijasta:Ana Vukančić, Ivona Drijenčić, Dijana Pejčinović, Ilijana Vidović, Borka Grgić, vjeroučiteljica- sestra Tihoslava su u zimskim uvjetima (zajedno sa učenicima) postavili izložbu i "prodavali" ukrašena jaja. Ne smijemo zaboraviti ni logističku podršku u pripravi od strane naše tete Nade Dusper.
Aktiv učitelja razredne nastave se unaprijed dogovorio  da prikupljeni novac bude predan štićenicima Male škole kao uskrsna čestitka i izraz ljubavi njihovih školskih kolega prema njima, ali i zahvalnosti sestrama koje daju maksimum svojih napora da svi njihovi štićenici (ali i ostali učenici naše škole) budu obogaćeni radionicama i drugim sadržajima u koje su uključena sva djeca naše škole. Prikupljeni novac je jučer (3.travnja 2015.) predan upraviteljici Male škole s. Snježani Pavić, a sigurni smo da će ga ona najbolje znati usmjeriti u interesu svojih štićenika.
 
Ispred Aktiva učitelja razredne nastave još jednom se zahvaljujemo svim našim mama, bakama, tetkama, ujnama, strinama, Župnom uredu, Radio Bobovcu koji su pokazali da dobrote i ljubavi u ovome gradu ima još mnogo, mnogo, mnogo ... i da se zapravo novcem ne može izmjeriti.
 HVALA OD SRCA!!! (tekst i foto: Borka Grgić)

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5249

Jučer 8344

Ovaj Tjedan 20844

Ovaj Mjesec 106661

Ukupno 14114615

Currently are 219 guests and no members online