Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Konzum darivao vareške srednjoškolce

14 Tra 2016
853 times

Danas, 21.04.2015. godine predstavnici Konzuma posjetili su Mješovitu srednju školu „Nordbat 2“ 

iz Vareša i tom prilikom učenicima ove obrazovne ustanove uručili vrijednu donaciju – 50 pari patika. Ovom donacijom Konzum je još jednom pokazao svoju brigu prema članovima lokalne zajednice.
„Konzum pažljivo prati potrebe članova lokalne zajednice i nastoji pomoći tamo gdje je pomoć ili podrška potrebna. Danas smo posebno ponosni da smo došli upravo u Vareš i darivali 50 učenika srednje Mješovite škole i da smo im na ovaj način omogućili da nastavu tjelesnog i zdravstvenog odgoja mogu izvoditi uz odgovarajuću opremu. Kao i do sada i ovaj put naglašavamo da je pomoć djeci naš prioritet i da ćemo i u buduće nastaviti pomagati i na taj način potvrditi naše aktivno učešće u lokalnoj zajednici i brigu o članovima lokalne zajednice“, rekla nam je Irena Miličević, direktorica Sektora marketinga u Konzumu.
Mješovita srednja škola „Nordbat 2“ iz Vareša je tokom prošlogodišnjih majskih poplava pretrpjela velike štete, posebno sale za tjelesni i zdravstveni odgoj.
“U suradnji s organizacijom UNDP iz Sarajeva i nesebičnom pomoći naših sugrađana koji žive u inostranstvu, rekonstruisali smo salu i svlačionicu. Međutim, veliki broj učenika nije u stanju osigurati adekvatne patike potrebne za praćenje nastave. Donacija Konzuma će nam izuzetno dobro doći i ovim putem zahvaljujem u svoje i u ime svih učenika“, naglasio je Damir Petrović, direktor škole.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3768

Jučer 8344

Ovaj Tjedan 19363

Ovaj Mjesec 105180

Ukupno 14113134

Currently are 108 guests and no members online