Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Božićna priredba u Maloj školi

10 Tra 2016
2105 times

Uoči Badnjaka, u petak 23. prosinca 2011. godine u Maloj školi u Varešu održana je predivna božićna priredba koju su za posjetitelje priredile

sestre i djeca Male škole, te dječji zbor pod ravnanjem sestre Ružice. Djeca su tijekom priredbe podijelili svoju radost i sreću zbog nadolazećih blagdana kroz pjesmu, ples, recitaciju i glumu. Priredbu je prigodnim razmišljanjem o značaju Božića otvorila i prisutne pozdravila ravnateljica Male škole sestra Snježana Pavić. Potom je nastupio dječji zbor uz pratnju svojih vršnjaka na klavijaturama i gitarama. Božićni recital na temu „Razgovor zvjezdica“ recitirali su Ivona, Anto, Valentina i Dragana uz prigodnu scenografiju i kostime i oduševili sve prisutne. Dječji zbor je otpjevao skladbu Sklopi blage očice, a nakon toga uslijedila je savršena izvedba igrokaza „Sebični div“ napravljenog prema priči Oscara Wildea u kojem su glumili djeca Male škole. Naslovna uloga diva pripala je Luki Idžakoviću koji je pokazao zadivljujuće glumačko i scensko umijeće. Priredba je završena izvedbom pjesme Bijeli Božić i zahvalom sestre Snježane. Po završetku priredbe u holu Male škole upriličena je prodajna izložba dječjih uradaka s kreativnih radionica koje su organizirane tijekom mjeseca prosinca. Po doista simboličnim cijenama mogli su se kupiti ručno oslikane svijeće, jaslice, gel svijeće u čašama, te svijećnjaci urađeni mozaik tehnikom. Sva sredstva prikupljena prodajom iskoristit će se za organizaciju izleta za djecu Male škole. Na kraju dodajmo da su djeca svojim nastupom razveselili sve prisutne, a za svoje umijeće su nagrađeni velikim pljeskom. Jednostavno trebalo je priredbu pogledati i doživjeti. Toliko iskrenih emocija na jednom mjestu u sat vremena…. Bravo djeco!

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 8055

Jučer 6946

Ovaj Tjedan 26942

Ovaj Mjesec 187005

Ukupno 13971449

Currently are 128 guests and no members online