Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nagrađeni preuzimaju nagrade

10 Tra 2016
3252 times

Već 6 dana je prošlo od izvlačenja sretnih dobitnika u nagradnoj igri „15 godina s vama“ koju je Hrvatski radio Bobovac Vareš d.o.o. zajedno

sa svojim poslovnim partnerima i osvjedočenim prijateljima priredio u povodu 15 godina rada u kontinuitetu. Nagrađeni slušatelji su većim dijelom proteklih dana preuzeli svoje nagrade. Spomenimo samo neke od njih gđa Antonija Slugić preuzela je sunčane naočale koje je osvojio njezin sin Tvrtko, koji živi u Clevelendu u Sjedinjenim američkim državama, a inače je član Kluba slušatelja radija.   
U čitanju knjige o uzgoju voća uživat će naša slušateljica Elizabeta Babić, a rekla nam je da ju je posveta u knjizi jako obradovala. Mihaela Pejčinović obradovala se odjevnom predmetu po vlastitom izboru iz butika Emi u Varešu, vlasnika Enesa Plecića, a Nevenka Terzić također odjevnom predmetu iz butika Majra, vlasnice Hajre Skula. Po dvije šalice s logom Udruge Majka Terezija osvojile su Velinka Čović, Marijana Marić i Jela Divković. Robno novčani bon u iznosu 50 KM iz poduzeća Pero doo Zenica, poslovnica Vareš će dobro doći Varešaku Jožefu Pagonu. U ljepotice lončanice iz cvjećarne Orhideja, vlasnice Ivone Ljevak uživat će naš slušatelj Jakov Malbašić s Tisovaca.
Najsretniji je bio Josip Semunović iz Vareša koji je osvojio glavnu nagradu – vikend za dvije osobe u vili Iris u Fojnici u kojoj će uživati već ovog vikenda.
Ovim putem molimo sve preostale nagrađene slušatelje, a to su Katarina Šimić, Drago Mandić, Alma Mandić, Stjepan Franjkić, Janja Matičević, Stjepan jelić, Davor Rudakijević i Kata Jozić, da do kraja mjeseca srpnja dođu u našu redakciju i preuzmu svoje nagrade. Isto tako molimo vlasnika nagrađenog kupona s brojem 1059 da nam se javi što prije.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1060

Jučer 10419

Ovaj Tjedan 45784

Ovaj Mjesec 136193

Ukupno 13920637

Currently are 257 guests and no members online