Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Božićno druženje u Majdanu postaje tradicija

10 Tra 2016
1731 times

Ustrajnost i želja za druženjem i ove godine doveli su do novog božićnog druženja ispred crkve sv. Barbare u Vareš Majdanu. Cijela

priča počela je prošle godine ( o čemu smo pisali na našem portalu) spontano i bez neke velike najave, okupilo se tek 14-oro Majdančana, ali je bilo veselo i lijepo. No ove godine na božićnom druženju brojka okupljenih povećala se za 100% - bilo nas je 28-oro. Druženje je započelo na Božić 25. prosinca u 17 sati, svi okupljeni su sa sobom ponijeli puno dobrog raspoloženja, pjesme i božićnog duha uz slane i slatke delicije iz vlastitih domova. Ugođaj je bio potpun – pravi bijeli Božić, okićeni bor ispred crkve, pjevale su se božićne i popularne pjesme, a neki su i zaplesali. Organizirana je i tombola sa simboličnim darovima, što je izazvalo oduševljenje prisutnih. Kulminacija druženja dodatno je začinjena predivnim vatrometom koji su vlastitim sredstvima organizirali prisutni. Želja svih okupljenih prošle godine na 1. božićnom druženju Majdančana je ostvarena – druženje polako ali sigurno prerasta u tradiciju, a očekivati je da se za idući Božić okupi još više sadašnjih ali i bivših Majdančana i njihovim prijatelja. Dobro su došli svi ljudi dobre volje i veselog duha – poruka je s ovogodišnjeg božićnog druženja u Vareš Majdanu.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3859

Jučer 11162

Ovaj Tjedan 36314

Ovaj Mjesec 202969

Ukupno 13770121

Currently are 124 guests and no members online