Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Framaši organizirali božićnu priredbu

10 Tra 2016
1770 times

U kino dvorani u Varešu u srijedu navečer (28.12.2011. godine) članovi FRAME župe Vareš organizirali su prigodnu božićnu priredbu. Priredbu su

otvorili članovi župnog zbora, a potom se prisutnima se obratila predsjednica vareških Framaša Martina Vidović, zahvalivši se posjetiteljima na odzivu i podrški koju su došli pružiti framašima, te je izrazila nadu da će se trud isplatiti. Obećala je da će poticati mlade da se pridruže Frami u što većem broju i obraćanje zaključila blagdanskom čestitkom.
Posjetitelji, koji su ispunili kino dvoranu u cijelosti, uživali su u recitatorskim izvedbama vareških framašica Kristine Anđić, Tomislave Pejčinović, Anje Franjkić i Irene Marijanović, a najviše pozornosti i aplauza dobili su glumci koji su izveli jako edukativan igrokaz „Prilika anđela“ . Kako doznajemo igrokaz su pripremali intenzivno punih mjesec dana na svakodnevnim probama i njihov trud vrijedan je svake pohvale.
Popularnu pjesmu Bijeli Božić na gitari su izvele Antonela Grubešić i Martina Dužnović, a nastupili su članovi dječjeg zbora sa skladbom Travnikom ravnim uz pratnju Marka Vidovića, Antonia Matića, Martine Dužnović i Antonele Grubešić. Priredbu je zatvorio župni zbor. Spomenimo i činjenicu da je ulaz na božićnu priredbu vareške Frame bio besplatan, a oni koji su to željeli mogli su dati dobrovoljni prilog za framaše.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3853

Jučer 5133

Ovaj Tjedan 8986

Ovaj Mjesec 169049

Ukupno 13953493

Currently are 260 guests and no members online