Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Prva pričest u župi Vijaka

10 Tra 2016
3264 times

U crkvi BDM u Vijaci u nedjelju 20.svibnja 2012. godine podijeljena je sakrament Prve pričesti za četvero malih župljana ove župe. Oni su: Mihaela Jozeljić,

Andrea Jurkić, Irena Peštić i Ivan Putnik. Prvu pričest podijelio je vijački župnik fra Željko Brkić, a nadahnutu propovijed održao je fra Gabrijel Tomić, čuvar Gospinog svetišta u Olovu.. Podjela sakramenta uslijedila je nakon višemjesečne priprave i osobne Ispovijedi, a misno slavlje svojim recitacijama i pjevanjem uljepšali su sami prvopričesnici. U propovijedi je fra Gabrijel prvopričesnicima dao do znanja da je prva pričest važan događaj u njihovu životu, u njihovim obiteljima i u životu župe. Slavljenicima su podijeljenii prigodni darovi- uspomena na prvu pričest, križ, krunica, bedž s posvetom i datumom prve pričesti i prvopričesnički molitvenik. Još napominjemo da su za ovu prigodu nabavljene prvopričesničke haljine. Nakon toga uslijedilo je zajedničko fotografiranje, a potom i proslava u krugu obitelji i prijatelja.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1136

Jučer 5926

Ovaj Tjedan 20357

Ovaj Mjesec 7062

Ukupno 14015016

Currently are 162 guests and no members online