Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Opasno stablo u centru grada

10 Tra 2016
1977 times

Koliko su vremenske prilike i neprilike tijekom mjeseca svibnja utjecale na našu okolinu svjedoči i sljedeća priča. Naime,u jutarnjim

satima danas (30.05.2012.) u Policijsku stanicu Vareš dojavljeno je da je ispod dječjeg igrališta napuklo stablo koje prijeti prolaznicima i vozilima. Kao što se može vidjeti na fotografijama stablo je istrunulo i napuklo od svoje težine i debljine. Kako i na koji način će se ovo stablo ukloniti još nije poznato, ali dok se to ne učini jako je opasno kretati se u ovom dijelu grada. U slučaju da stablo padne, njegov veći dio past će na glavnu prometnicu, ulicu Zvijezda, pa tako postoji potencijalna opasnost za sva vozila i pješake. Na spomenutom dijelu prometnice vlasnici su na zamolbu  policije uklonili sva parkirana vozila, a policajci upozoravaju sve prolaznike.
U popodnevnim satima radnici "Šumarije" Vareš izvršili su sigurno uklanjanje napuknutog stabla, a pored njega uklonili su još jedno stablo koje je predstavljalo potencijalnu smetnju. Bilo bi lijepo kada bi na mjesto gdje su bila posječena stabla nadležni sada zasadili nova. Zahvaljujemo se komunalno-građevinskoj inspektorici Snježani Kokor na ustupljenim fotografijama koje možete pogledati ovdje.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 876

Jučer 7978

Ovaj Tjedan 35181

Ovaj Mjesec 125590

Ukupno 13910034

Currently are 235 guests and no members online