Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Božićna priredba vareških osnovaca

11 Tra 2016
1971 times

U susret Božiću i božićnim blagdanima, učenici, učitelji i nastavnici Osnovne škole Vareš danas, 21. prosinca 2012. godine, priredili su prigodnu

Božićnu priredbu. Prije odlaska na zimski raspust, na kraju prvog polugodišta, djeca su za roditelje, učiteljice i ostale goste pokazali kroz pjesmu i recitacije kako se raduju Božiću.  Vrijedno se pripremajući za priredbu, pokazali su što sve mogu napraviti uz vodstvo svojih učiteljica. Bogat program sadržavao je recitacije, pjesme, svirku, igrokaze. blagdanski ugođaj i svečano raspoloženje ispunilo je i prostor škole, a kada su učenici počeli nastupati prenijeli su dio čarolije na svakoga od nas. Srca ispunjenih toplinom i s osmjesima na licima, učenici, učitelji i roditelji ispratili smo još jednu božićnu priredbu u vareškoj osnovnoj školi. Danas smo se možda s nostalgijom i ljubavlju, tijekom božićne priredbe, prisjetili naših nastupa na školskoj priredbi - onog uzbuđenja prije, klecavih koljena za vrijeme i osjećaja olakšanja i sreće nakon nje. Djeco, hvala vam i uživajte na zasluženim zimskim praznicima.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1101

Jučer 8232

Ovaj Tjedan 1101

Ovaj Mjesec 38082

Ukupno 14046036

Currently are 143 guests and no members online