Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bogata uskrsna ponuda

11 Tra 2016
2393 times

Žene okupljene u udruženje Forum žena MZ Strica – Zaruđe pobrinule su se da uskrsna ponuda raznih delicija bude itekako bogata i dostupna svima.

Danas, 29. ožujka 2013. godine organizirale su prodaju šarenih pisanica, uskrsnih pogača i kolača, raznih likera i sokova ispred Turist info ureda u Varešu. Svojom ponudom privukle su i veći broj sugrađana, neki su samo razgledali ponudi, drugi su ponešto i kupili, a treba reći da su cijene prihvatljive, prilagođene ekonomskoj situaciji u gradu.
Inače, Forum žena MZ Strica – Zaruđe će na Uskrsni ponedjeljak 01. travnja ispred crkve u Varešu, po završetku pučke mise organizirati zakusku za puk, a pridružiti bi im se trebale i žene s Pogari, Pržića, Vijake. Vareški župnik fra Mirko Majdandžić će se, kako doznajemo, pobrinuti za glazbu i dobru atmosferu, a na vama je samo da dođete u što većem broju i da kroz molitvu i veselje proslavimo Uskrs. Bilo bi lijepo kada bi se, po mogućnosti, odjenuli u narodne nošnje i tako pokazali da čuvamo tradiciju našeg kraja, poručuju iz Foruma žena MZ Strica – Zaruđe.
Još jedna informacija vezana je za sadržaje vezane za obilježavanje Uskrsa u Varešu. Naime, gosti na Uskrsni ponedjeljak na večernjoj misi će biti članovi klape Rodoč iz Mostara koji će po završetku mise izvesti prigodan program u crkvi, a potom i u kino dvorani. Svi ste dobrodošli!

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5911

Jučer 6416

Ovaj Tjedan 5911

Ovaj Mjesec 216126

Ukupno 14000570

Currently are 180 guests and no members online