Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Održana edukativna radionica: Gazdinstva na putu do uspjeha - Brendiraj, Prodaj i Održi!

29 Svi 2024
497 times

Fondacija Adriatic i USAID projekat "Razvoj održivog turizma u Bosni i Hercegovini (USAID Turizam)", u suradnji sa općinom Vareš, uspješno su

organizirali edukativnu radionicu pod nazivom "Gazdinstva na putu do uspjeha: Brendiraj, Prodaj i Održi!".

Radionica je održana u Omladinskom kreativnom centru u Varešu i okupila je brojne predstavnike malih gazdinstava i zainteresirane sudionike.

Cilj radionice bio je unaprijediti vještine brendiranja i prodaje proizvoda i usluga, kao i promovirati održivi agroturizam kao pokretača lokalnog razvoja. Tijekom radionice, sudionici su imali priliku steći znanja o segmentaciji tržišta, profiliranju potencijalnih kupaca, korištenju besplatnih kanala komunikacije, kao i o osnovnim pravilima brendiranja i primjeni principa održivosti u promociji.

Kako je Općina partner u organiziranju ove radionice, prisutne je pozdravio pomoćnik načelnika Rusmir Berberović. “Zahvaljujući Fondaciji Adriatic, kompaniji Adriatic Metals, USAID-u i Općini Vareš već drugu godinu idemo s ovim aktivnostima koje su usmjerene ka poslovnom sektoru, odnosno malim gazdinstvima i obrtima. Sam naslov ove edukacije brendiraj, prodaj i održi, je veoma bitan za vas koji se bavite ovom poslom. Vjerujem da ćemo u budućnosti uz pomoć Adriatica napraviti rezultat i vama omogućiti da budete održivi  i konkurentni na tržištu Bosne i Hercegovine”, rekao je Rusmir Berberović.

Predavači na radionici bili su:
doc. dr. Alisa Mujkić, profesorica na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, specijalizirana za Brend menadžment i Brendiranje, sa bogatim iskustvom u konzultantskom radu i istraživanju tržišta.

Velibor Trifković, stručnjak za turističke proizvode u USAID Turizam projektu, sa dugogodišnjim iskustvom u projektima podrške i razvoja poljoprivrednog sektora u BiH, posebno u sektoru voća i povrća.

Radionica je pružila sudionicima dragocjene uvide i praktične vještine koje će značajno doprinijeti jačanju njihovih gazdinstava i promoviranju održivog razvoja u lokalnoj zajednici.

IMG8186-FAedukacija
IMG8187-FAedukacija
IMG8188-FAedukacija
IMG8191-FAedukacija
IMG8193-FAedukacija
IMG8197-FAedukacija
IMG8202-FAedukacija
IMG8201-FAedukacija

Last modified on Srijeda, 29 Svi 2024 12:24
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1446

Jučer 9495

Ovaj Tjedan 48654

Ovaj Mjesec 177801

Ukupno 14430597

Currently are 235 guests and no members online