Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vanredno stanje

10 Tra 2016
1975 times

Na području općine Vareš proglašeno stanje prirodne nepogode. Odluku je donio Općinski stožer civilne zaštite

zbog obilnih snježnih padavina i nanosa na području općine Vareš. Također su izdali naredbu svim gospodarskim subjektima i javnim ustanovama da u roku „odmah“ izvrše čišćenje snijega i ledenica s krovova svojih objekata kako ne bi došlo do provaljivanja istih, te čišćenje snijega ispred objekata radi lakšeg pristupa. Za realizaciju ove naredbe zaduženi su članovi Općinskog stožera civilne zaštite Ermin Musa i Nermin Ašćerija. Sukladnoj spomenutoj naredbi mobilizirani su svi zaposlenici javnih ustanova i gospodarskih subjekata i raspoređeni na poslovima uklanjanja snijega po gradu.
Isto tako, mladi Vareša u suradnji s Forumom mladih OO SDP-a Vareš danas od 9 sati organiziraju akciju SOS Punkt, Vareš - PRUŽIMO HITNO POMOĆ ONIMA KOJI TO TREBAJU. Akcija se vrši  u suradnji sa građanima općine Vareš i Centrom za civilnu zaštitu općine Vareš na sljedeći zadacima: čišćenje snijega iznemoglim osobama, odlazak u kupovinu lijekova i drugih nužnih potrepština osobama koje to ne mogu samostalno obaviti, te obilazak osoba koje žive same. Uspostavljen je i SOS telefon 032/843-038 na koji se mogu javiti građani i zatražiti pomoć ukoliko im je uistinu potrebna.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 7829

Jučer 8185

Ovaj Tjedan 34901

Ovaj Mjesec 194964

Ukupno 13979408

Currently are one guest and no members online