Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Predložite datum za Dan općine Vareš

09 Tra 2016
1449 times

Općinski načelnik Hamdo Fatić uputio je javni poziv za dostavljanje prijedloga dana općine Vareš. Općina Vareš još uvijek nema zvanično

usvojen i određen „Dan Općine“ što nije primjereno i prihvatljivo ni za jednu lokalnu zajednicu a naročito građane Općine Vareš bez obzira gdje trenutno žive i borave. Dragi sugrađani pozivam Vas da se odazovete našem pozivu i date svoj doprinos da bi Svi zajedno došli do
kvalitetnog i prihvatljivog rješenja za sve građane Općine. Prijedloge mogu dostavljati fizičke i pravne osobe, udruženja građana, institucije kao i drugi pravni subjekti. Prijedlog dana općine Vareš treba uvažavati tradiciju, kulturu, historijsku/povijesnu i materijalnu baštinu, kao i vjerske, nacionalne, spolne, i druge osjećaje građana općine Vareš. Neće se uzeti u razmatranje prijedlozi koji su vezani za dva vremenska perioda (1941-1945) i (1991-1995). Prijedlozi se mogu dostavljati najkasnije do 28. veljače 2011. godine (ponedjeljak) do 15:30. Prijedlozi dostavljeni nakon tog roka neće biti uzeti u razmatranje. Prijedlozi se dostavljaju u zatvorenoj kuverti na adresu Općina Vareš ul. Zvijezda br. 34 sa naznakom „NE OTVARAJ-PRIJEDLOG DANA OPĆINE VAREŠ“ Otvaranje i razmatranje prijedloga će se obaviti u srijedu 02. ožujka u 10:00 sati u maloj dvorani općine Vareš. Nakon otvaranja i izvršenog rangiranja prijedloga isti će biti objavljeni na općinskoj web stranici www.vares.info kao i u Informativnom Biltenu Općine Vareš. Nakon objavljivanja će se održati javna rasprava, a odabrani prijedlog će se uputiti Općinskom vijeću na usvajanje.
Vareš je jedna od rijetkih općina u BiH koja nema svoj dan općine, a nadamo se da neće još dugo biti tako. Svi ste pozvani da date svoje prijedloge.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2046

Jučer 5425

Ovaj Tjedan 13367

Ovaj Mjesec 173597

Ukupno 9628041

Currently are 343 guests and no members online