Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Odigrana prva pripremna utakmica NK Vareš

28 Velj 2022
892 times

U sklopu priprema za početak druge polusezone Kantonalne nogometne lige ZDK, ekipa NK Vareš je u subotu 26.02. 2022. godine odigrala prvu pripremnu

utakmicu, odmjerivši snage s ekipom FK Rudar Breza, na terenu Sportskog centra na Ilidži.

Prva prijateljska utakmica protekla je uz pregršt šansi i s jedne i s druge strane, gdje je ekipa NK Vareš pružila izuzetno jak otpor drugoligašu iz Breze. Većim dijelom utakmice vareški nogometaši bili su bolji protivnik, pogotovu prvih 15-tak minuta drugog poluvremena, kada nisu iskorištene tri čista zicera.

Na kraju je upisan minimalni poraz NK Vareš, a konačni rezultat bio je 2:1. Strijelac pogotka za vareške nogometaše bio je novajlija u ekipi Akif Rožajac, a gol je postigao u 38. minuti. Riječ je o nogometašu koji je prve nogometne uspjehe postigao u NK Vareš, zatim igrao za omladinske selekcije i seniorsku ekipu NK "Ilijaš". Igra na poziciji veznog igrača i krasi ga odličan pregled igre, tehnika i brzina.

„Kad se sve zbroji možemo biti zadovoljni igrom i zalaganjem naših momaka na današnjoj utakmici, s obzirom da smo tek na početku priprema i da je ovo jedna izuzetno mlada ekipa“, naglašavaju iz NK Vareš.

Dodajmo ovoj informaciji da je NK Vareš zakazao Izvještajno - izbornu sjednicu Skupštine Udruženja Nogometni klub „Vareš“ Vareš, koja će se održati dana 02.03.2022. godine (srijeda) s početkom u 18 sati, u velikoj dvorani Općine Vareš. Pozivaju se svi članove i simpatizere Kluba, te ostali građani da prisustvuju Skupštini.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 4915

Jučer 11162

Ovaj Tjedan 37370

Ovaj Mjesec 204025

Ukupno 13771177

Currently are one guest and no members online