Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Održana Izvještajno-izborna Skupština NK Vareš

03 Ožu 2022
1263 times

U velikoj dvorani Općine Vareš u srijedu, 02.03.2022. godine održana je Izvještajno-izborna Skupština NK Vareš na kojoj je izabrano novo rukovodstvo Kluba.

Za predsjednika kluba izabran je Nermin Hrvat, za njegovog zamjenika Benjamin Musa, a za tajnika Malik Likić. Za članove Upravnog odbora kluba izabrani su: Zdravko Marošević, Meho Imamagić, Nurdin Begović, Eldin Velić i Mirza Fatić.

Produžen je mandat predsjedniku Skupštine Ilhanu Šišiću, te su razriješeni dužnosti dosadašnji članovi Nadzornog odbora. U novi sastav NO imenovani su: Nail Hercegovac - predsjednik, Mirnes Hrvat -član i Semir Čizmo - član.

Osim imenovanja, na Skupštini je razmatran i prihvaćeno Izvješće o radu NK "Vareš" u proteklom razdoblju sa financijskim izvješćem.

Nakon završetka radnog dijela uručene su zahvalnice pravnim osobama koja su proteklom razdoblju pružali podršku u radu Nogometnog kluba Vareš. Dobitnici zahvalnica su: Općina Vareš, Eastern Mining, JKP doo Vareš, Eko-Energy Tešanj, Alma-Ras Olovo, MSŠ Norbat2 Vareš, Edi-Control Vareš, Nahonal-Gas Breza, notar Tokmačić Vareš i Sean-Tech Bosnia Vareš.

Zahvalnice su uručene i zaslužnim pojedincima za nesebičnu podršku u radu, a dobili su ih: Zdravko Marošević, Malik Likić, Vernes Brkić, Nermin Hrvat, Ilhan Šišić, Robert Lukić, Almir Likić, Mirza Fatić, Ibrahim Sirotanović, Semir Čizmo i Zlatko Sprečkić.

Moramo se pohvaliti i da je Radio Bobovac Vareš također dobio zahvalnicu za objektivno informiranje i nesebičnu podršku u radu vareškog nogometnog kolektiva.

Dodajmo ovoj informaciji da NK Vareš ima i nova pojačanja u klubu. Za proljetni dio sezone za NK Vareš će igrati: Akif Rožajac, Nihad Džido, Božidar Malbašić, Anes Džafo i Belmin Šehić. Pojačao se i stručni stožer Kluba, pa će od proljeća Nermin Hrvat i Krešo Ružić raditi i trenirati vratare kluba.  

Kako doznajemo od tajnika Kluba Malika Likića, nogometaši NK Vareš će narednog vikenda obaviti mini pripreme na Igrištima, kako bi se što bolje pripremili za nastavak sezone. Nakon priprema, u planu je odigravanje još dvije ili tri test utakmice.

  • skupstina-NK-Vares-6
  • skupstina-NK-Vares-7
  • skupstina-NK-Vares-4
  • skupstina-NK-Vares-5
  • skupstina-NK-Vares-3
  • skupstina-NK-Vares-2

Last modified on Petak, 04 Ožujak 2022 12:33
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 4018

Jučer 10419

Ovaj Tjedan 48742

Ovaj Mjesec 139151

Ukupno 13923595

Currently are 747 guests and no members online