Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Rock večer u City baru

22 Ruj 2017
2081 times

Bendovi vareških rockera, u sklopu

5. VaClaFa – festivala klasične glazbe,  izveli su sinoć, 21. rujna 2017. godine lijep repertoar pjesama domaće i inozemne pop rock scene. Njihov nastup organiziran je u City baru u Varešu, a počeo je oko 20 sati.  Svirka mladih vareških rokera naišla je, ako i svaki put, na odličan prijem kod publike koja je puna 2 sata istinski uživala, pjevala i plesala u ritmovima starih i novijih hitova.

Una Berberović, Amela Imamagić, Edna Halkić, Nađa Imamagić, Ema Lekić, Ema Hinger, Adi Kamenjaš, Mihael Šimić, Mateo Pejčinović, Ivan Jarmanović i Emilio Mutić za svaku otpjevanu i odsviranu pjesmu zaslužili su veliki aplauz sinoć.

Naši mladi rockeri su vrijedni, uporni, strpljivi i jako vole to što rade, pa im ni probe koje organizira prof. Igor Hinger nikada ne padaju teško. Shvatili su da glazba donosi mnogo lijepih trenutaka u životu, a večerašnji nastup samo je dio toga.

Lijepo je reći da uz rock-izvođače svi uživaju u dobroj glazbi, što je zapravo najveća pobjeda glazbe. Treba ovakvih nastupa što više našem gradu, jer je to način da podržimo našu talentiranu mladost i njihovog voditelja Igora, ali i način da mlađe generacije uživaju u pravoj glazbi.

Cityrockeri1
Cityrockeri2
Cityrockeri3
Cityrockeri4
Cityrockeri6
Cityrockeri7
Cityrockeri9
Cityrockeri10

Rate this item
(2 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 782

Jučer 4222

Ovaj Tjedan 5004

Ovaj Mjesec 13483

Ukupno 11426504

Currently are 69 guests and no members online