Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Danas u okviru VAART-a predstava za djecu Poklon, sreća i vreća i komedija "Klinička slika"

21 Srp 2023
817 times

Drugi dan VAART-a – Vareš art festivala, subota 22. srpnja/jula donosi čak dvije predstave koje će biti upriličene n pozornici Radničkog doma. Prva je predstava za djecu Poklon, sreća, vreća,

koja je na programu u 16 sati, a potom i komedija "Klinička slika", čiji je početak zakazan za 20 sati.

Predstava „Poklon vreća i sreća“ osim uveseljavanja i zabavljanja djece svih uzrasta, za cilj ima edukaciju, interakciju i aktivno društveno djelovanje na putu osvještavanja empatije kao i međugeneracijskih odnosa.  Cilj predstave nije samo površna zabava, već sredstvo za razvoj djece, njihovih emocija i empatije - obrazovanje kroz lepršavu i šaljivu teatarsku igru kroz koju djeca lakše prihvaćaju ono što je ispred njih... Igraju glumci Irma Zukić i Hasan Sušić. Ulaz je besplatan.
Kada je komedija "Klinička slika" u pitanju možemo reći da je Hasan Sušić uspio na perfektan način izvesti, odglumiti, prikazati – naposljetku oživjeti jedan jako zahtijevan dramski lik Saliha Lale Čmorka. Lik koji je svakodnevna pojava u masi karaktera koji nas okružuju, a opet specifičan na svoj način. Lik koji je klasični primjer hipohondra, koji cijeli život robuje svojoj hipohondriji, a koji se s druge strane, veoma vispreno snalazi u različitim životnim situacijama i prilikama...
Dramske stanice komedije „Klinička slika“ svojom satirom, ironijom i komedijom, kao osnovnim elementima ovoga žanra, iako tematski kompleksna priča, kroz spomenute elemente dovodi do urnebesnog smijeha. Ulaz je 5 KM.

DOBRODOŠLI NA 6. VAREŠ ART FESTIVAL!

 

 

 

Last modified on Subota, 22 Srpanj 2023 06:59
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5978

Jučer 7738

Ovaj Tjedan 56307

Ovaj Mjesec 142124

Ukupno 14150078

Currently are 65 guests and no members online