Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Najavljujemo – komedija Ne mogu danas, danas imam ženske probleme u četvrtak u Radničkom domu

24 Srp 2024
363 times

Novi kulturni sadržaji očekuju nas sutra u okviru 7. izdanja Vareš art festivala očekuje nas urnebesna komedija ''Ne mogu danas, danas imam ženske probleme'' glumice Jelice Brestovac,

vareškoj publici poznate po ulozi u predstavi ''Tražim muža'', koju smo imali čast gledati prošle godine u sklopu 6. Vaarta.

Izvođenje predstave zakazano je za četvrtak, 25.7.2024. u 21 sat u Radničkom domu, a ulaznice koštaju 5 KM. Tekst i režija predstave potpisuje Cvetin Aničić, produkciju  Duško Srijemac, a glumi Jelica Brestovac.

Predstava govori o ženi koja prolazi razne životne faze, donoseći uglavnom pogrešne odluke, a te odluke vode je u začarani krug iz kojega ona ne izlazi do trenutka kulminacije u kojem shvaća da život ne može više tako da ide i da mora preuzeti stvari u svoje ruke. Komedija je protkana glazbom i veselim duhom, a govori nam o smislu življenja na izuzetno duhovit način.

Ova žena nije sretna, zato će stvar uzeti u svoje ruke.  Poruka je jasna: nije još vrijeme za umiranje ...Život nas čeka ...  Ponekad se pretvorimo u strojeve koje trče za materijalnim stvarima , za nekim vrijednostima koje ispunjavaju životnu formu i u toj trci izgubimo osnovnu nit.

A to smo mi sami. Kako usporiti?  Kako povući tu ručnu kočnicu ?  Možda odgovore pronađete baš gledajući ovu veselu igru ...

Dok se budete smijali shvatit ćete suštinu : sami sebi ste najvažniji i sad je vrijeme da živite punim plućima ..Jedna žena prolazi kroz sve faze života prihvaćajući ih kao  potpuno prirodne, ali NE ...

Vidjet ćemo koji su to ženski problemi i zajedno ćemo pokušati da ih riješimo.

Dođite i uživajte! Smijeha svakako neće nedostajati.

  • IMG047
  • IMG011

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3794

Jučer 3811

Ovaj Tjedan 40991

Ovaj Mjesec 66743

Ukupno 15091004

Currently are 473 guests and no members online