Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vareško „more“ puno kupača

13 Tra 2016
1404 times

Spas od vrućine brojni Varešani traže na razne

načine. I dok se oni sa zdravstvenim poteškoćama pridržavaju liječničkih savjeta i u najtoplijem dijelu dana ne izlaze vani, mlađi Varešani uživaju u istinskim ljetnim radostima - kupanju i sunčanju na jezeru Nula. Tako i Vareš polako ali sigurno postaje mjesto za ljetnu uživanciju i nerijetko se na ulicama našeg grada mogu vidjeti kupači sa rekvizitima poput gumenih čamaca, dušeka, ležaljki i suncobrana i ostalih rekvizita primjerenih za plažu. Jezero Nula privlači svojom ljepotom i divnom plavom bojom, a vapi za potencijalnim investitorima koji bi uredili plaže i ponudili neke druge sadržaje poput ljetne bašte ili bara na ovom mjestu. Tada bi vjerojatno privukao i dio turista koji sve više otkrivaju ljepote vareškog kraja i ljubaznost i gostoprimstvo Varešana.
I dok su se Varešani prije 50-ak godina ponosili što imaju jedan od prvih gradskih bazena u tadašnjoj državi (koji je sada totalno devastiran i zapušten), danas koriste ono što im je priroda ponudila. Kako je to bilo nekad na vareškom bazenu pogledajte na fotografiji u prilogu.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 7087

Jučer 8054

Ovaj Tjedan 7087

Ovaj Mjesec 151287

Ukupno 14159241

Currently are 203 guests and no members online