Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Veselo obilježen Dan škole

11 Tra 2016
1645 times

Svečano i raspjevano jučer, 09. svibnja 2013.godine je bilo u Osnovnoj školi „Vareš“ , a razlog je bio obilježavanja Dana škole. Nizom

sadržaja obilježen je ovaj značajni događaj za vareške osnovnoškolce i njihove učitelje i nastavnike. Učenici i nastavnici škole koju pohađa 360 učenika raspoređenih u  22 odjeljenja i jednom specijalnom odjeljenju, potrudili su se da za posjetitelje prirede zanimljivu izložbu  koja je postavljena u holu škole, te svečanu priredbu u kojoj su sudjelovali svi učenici škole. Povodom dana škole izašao je i učenički list „Naša riječ“. Svečanosti su prisustvovali, pored velikog broja roditelja i djece, predstavnici javnog, vjerskog  i političkog života općine Vareš, među ostalim predsjedavajući OV- a Vareš Zdravko Marošević, pomoćnik načelnika iz Službe društvenih djelatnosti i BIZ-a Rusmir Berberović i mnogi drugi.  Nakon svečanog pozdrava ravnateljice škole Alme Mandić i zamjenika Murisa Parića uslijedila je dodjela pohvalnica i diplome učenicima pobjednicima na košarkaškom i šahovskom turniru. Šahovski turnir igran je u 7 kola, a najbolji su bili Mihael Krajinović – 1. mjesto, Romeo Krištić – 2. mjesto i Eldin Žutić – 3. mjesto.
Uz prigodne darove i cvijeće ravnateljica, zamjenik ravnateljice, svi djelatnici i učenici škole su se na priredbi oprostili od Nenada Grabovca – računovođe i Almase Pajt – radnice na održavanju čistoće, koji odlaze u mirovinu. Učenici OŠ Vareš su na svečanoj priredbi pokazali brojne talente, bilo je tu plesa, narodnih igara koje su pokazali članovi folklorne sekcije, tri polaznika odjela osnovne glazbene škole pokazala su svoje umijeće sviranja klavira. Oduševili su i članovi vokalno instrumentalne sekcije, što umijećem pjevanja, što umijećem sviranja. Vareški osnovci pokazali su i da su vrsni recitatori i glumci, a posebno su neodoljivi bili učenici I. razreda koji su tek naučili čitati i pisati. Nakon svečane priredbe koja je oduševila sve prisutne, druženje je nastavljeno na domjenku, uz želje da se u dobrom raspoloženju privede kraju i ova školska godina. Uz čestitke, nadamo se da će tako i biti.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2638

Jučer 8939

Ovaj Tjedan 38649

Ovaj Mjesec 198712

Ukupno 13983156

Currently are 116 guests and no members online