Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

PERO Zenica proslavilo 11. godišnjicu rada u Varešu

21 Lis 2016
5002 times

U popodnevnim satima u četvrtak 20. listopada 2016. godine počelo

je druženje koje je organiziralo poduzeće PERO d.o.o. Zenica u povodu 11. obljetnice rada podružnice firme u Varešu. Zvanice i gosti su se družili s direktorom poduzeća Mladenom Perićem i njegovim djelatnicima na ribnjaku Sirena. Inače, ove godine PERO Zenica d.o.o. obilježava i 20. obljetnicu osnutka, uspješnog rada i djelovanja na tržištu BiH.
U svojoj izjavi za radio Bobovac, direktor Perić je istaknuo :"11 godina smo u Varešu, 11 godina borbe zajedno s ljudima u Varešu da napravimo nešto. Mi smo zadovoljni kako ide".
Nastavio je u optimističnom tonu: " Mogu reći i to me ohrabruje i optimističan sam zbog toga  da smo u ovoj godini napravili najbolji rezultat do sad i to kada je maloprodaja u pitanju. To je znakovito i puno toga govori - rast BDP-a od 3 % puno znači i to se osjetilo kroz građevinu i kupovinu u radnjama koje nude građevinski materijal.  U idućoj godini vjerujem da će se osjetiti i u svi ostalim segmentima - kad gradnja krene i raste, onda ima nade da će i ostalo rasti. Zadovoljni smo ovim što smo uradili u ovih 11 godina u Varešu, u 20 godina u PERU u Zenici, zadovoljni smo kako se razvijamo. Maloprodaja nam je rasla preko 20% u ovoj godini što je sigurno ohrabrujuće, ne samo za nas nego i za druge. To je znak da se nešto događa u ovoj zemlji i da stvari idu malo u jednom pozitivnom smjeru i ja bih želio da ohrabrim ljude da iskoristimo ovaj moment pozitivne energije i iskoristimo ovaj trend i idemo naprijed".
Na naš upit o aktualnim projektima i investicijama, Mladen Perić nas je upoznao da ove godine rade jedan projekt koji ga jako raduje.
" Pored svega što PERO radi, u tijeku je investicija u Zenici za izgradnju 119 kW solarne elektrane na krovu naše poslovne zgrade. To će biti jedna lijepa slika, jedan spoj modernih tehnologija. Jasno je da ćemo se kasnije profilirati kao firma koja prodaje te moderne tehnologije i setove za kućanstvo da i vi možete na svom krovu napraviti par panela i imati vlastitu el. energiju. To će biti zanimljivo osobito u ruralnim krajevima gdje možda el. energije još i nema. To nas baš raduje", kazao je Perić.
"Također u ovoj godini trebamo završiti projekt rekonstrukcije prodajnog objekta u Jajcu, budući da smo prostorije kupili i sada nam predstoji da ih adaptiramo i napravimo malo bolje uvjete za ljude koji kupuju kod nas. Ovdje u Varešu prošle godine smo kupili i sada imamo investiciju asfaltiranja kompletne površine prodajnog objekta do kraja ove godine ako to vremenski uvjeti dozvole. To ćemo uraditi u suradnji s JKP d.o.o. Vareš. Na proljeće nam predstoji investicija u Maglaju, tamo radimo jedan salon za interijere i modernizaciju prostora.
Sve u svemu - mi smo zadovoljni sa svim što smo napravili u ovoj godini i očekujemo da će se ovaj trend od rasta BDP-a nastaviti i u idućoj godini.  Mi držimo tu tradiciju starog narodnog običaja da treba "i zapjevati i za pojas zadjenuti" i mislimo da je vrlo važno da godinu obilježavamo ovakvim druženjima, da podvlačimo crtu i vidimo što je bilo dobro, a što nije valjalo. Jer dobro je poznat naš slogan  Pero kuće gradi -  zaključio je direktor građevinske firme PERO d.o.o. Zenica Mladen Perić.

DSC01725
DSC01724
DSC01735
DSC01741
DSC01749

Last modified on Petak, 21 Listopad 2016 13:47
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5837

Jučer 7725

Ovaj Tjedan 49573

Ovaj Mjesec 209636

Ukupno 13994080

Currently are 175 guests and no members online