Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Održano općinsko natjecanje iz prve pomoći

14 Tra 2018
1848 times

U petak  13.04.2018. godine, ispred OŠ Vareš održano je

Općinsko natjecanje iz prve pomoći u organizaciji Crvenog križa Vareš. Na natjecanju su sudjelovale tri ekipe osnovnih škola - iz OŠ Vareš natjecale su se ekipe VI. i IX. razreda, a iz  i OŠ Vareš Majdan  natjecala se ekipa VI. razreda.

Sve ekipe su imale priliku pokazati svoje znanje na tri poligona, a ocjenjivačka komisija u sastavu dr. Draženka Pašalić Mirčić, medicinska sestra Tajiba Brkić  i nastavnica Mirela Čano Novalić sve je pratila budnim okom.

Komisija je imala težak zadatak - ocijeniti najbolje od najboljih. na kraju je 1. mjesto osvojila je EKIPA IX. razreda OŠ Vareš i oni će predstavljati Crveni križ općine Vareš na Kantonalnom natjecanju u Zenici.

Svim sudionicima natjecanja su podjeljene i diplome za sudjelovanje, a nakon natjecanja im je  priređeno lijepo druženje u restoranu Šećerka.

Iz Crvenog križa Vareš zahvaljuju se svim sudionicima, volonterima, stručnim suradnicima i svima koji su dali svoj doprinos u organizaciji natjecanja,a pobjedničkoj ekipi žele puno sreće i uspjeha na kantonalnom natjecanju u Zenici. (foto Crveni križ Vareš)

Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2471

Jučer 11162

Ovaj Tjedan 34926

Ovaj Mjesec 201581

Ukupno 13768733

Currently are one guest and no members online