Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

OI Zvijezda Vareš uručeno priznanje "Viteški odred 2017."

16 Tra 2018
797 times

Članovi OI Zvijezda Vareš sudjelovali su u subotu

14. travnja 2018. godine na svečanoj akademiji Saveza izviđača FBiH u Tešnju i ponovno Vareš i svoj Odred predstavili u najboljem svjetlu.
Naime,  nakon što je prošle godine proglašen Viteškim odredom Odred izviđača "Zvijezda Vareš  ponovno je  primio lentu i najveće priznanje  " Viteški odred 2017.godine ".
Kao dobitnici priznanja Viteški odred za 2017.godinu, OI Zvijezda se na akademiji prestavio  trominutnom prezentacijom aktivnosti u 2017. godini, kojih je usitinu bilo puno, pa su neke morali i preskočiti.

Tu lijepim vijestima nije kraj, jer su članovi vareškog Odreda Zvijezda i pojedinačno  primili priznanja za zasluge u radu i to :

Gregor Dodik i Amar Hrvat - "Izviđač vitez"
Senada Parić i Sead Pijadžer - " Srebreni javorov list sa zracima"
Božidarka Dodik -  " Zlatni javorov list "
Savez izviđača FBiH posthumno je dodijelio "Plaketu SIFBiH" Samiru Pariću.

Osim toga, Savez izviđača  FBiH dodijelio  je  "Zahvalnice SIFBiH " vareškom načelniku Zdravku Maroševiću i privatno poduzetniku Zdravku Barkiću za izuzetnu pomoć u radu Izvidjačke organizacije u BiH.

U ime redakcije radio Bobovca cestitamo svim dobitnicima priznanja i svim članovima OI Zvijezda vareš koji će sigurno opravdati ukazano povjerenje i tijekom 2018. godine obradovati nas mnogim lijepim vijestima i uspjesima na natjecanjima i ostalim izviđačkim akcijama. 

Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 30

Jučer 200

Ovaj Tjedan 640

Ovaj Mjesec 2625

Ukupno 6543526

Currently are 73 guests and no members online