Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Obavijest/priopćenje o ažuriranju podataka vezanih za upis u prvi razred Osnovne škole “Vareš” u Varešu za školsku 2020./21.godinu

12 Svi 2020
318 times

Poštovani roditelji/staratelji, ovim putem vas obavještavamo da je u skladu s instrukcijom

Ministarstva za obrazovanje nauku, kulturu i sport Ze-do kantona započele pripreme za upis učenika u prvi razred. U prvoj fazi škola će kontaktirati roditelje i izvršiti ažuriranje podataka.

Shodno odluci Kriznog stožera/štaba Ze-do kantona koja se odnosi na obavezno obustavljanje nastavnog procesa i pohađanja programa obveznog predškolskog odgoja i obrazovanja, dokumentacija za upis djece u prvi razred neće podrazumijevati i posjedovanje uvjerenja o završenom programu, kao ni o pohađanju cjelovitog razvojnog programa za djecu pred polazak u osnovnu školu.

Postupak procjene zrelosti djeteta za upis u prvi razred (testiranje) kao i liječnički pregledi će se organizirati u skladu sa preporukama i odlukama Kriznog stožera/štaba za sprječavanje širenja bolesti izazvane novim corona virusom (covid-19).

O svim daljnjim fazama upisa ćete biti naknadno informirani, navodi se u obavijesti koju potpisuje pedagogica Osnovne škole Vareš Suvada Karagić.

 

Last modified on Srijeda, 13 Svi 2020 06:43
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 404

Jučer 6229

Ovaj Tjedan 404

Ovaj Mjesec 404

Ukupno 7092828

Currently are 151 guests and no members online