Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mladi oživljavaju igralište Kolonije, pomozite im

25 Svi 2020
3626 times

Tijekom proteklog vikenda troje mladih čiji su korijeni s Vrovine samoinicijativno su odlučili učiniti nešto društveno korisno

za mjesnu zajednicu njihovih djedova i baka, kojima uvijek rado dolaze u posjet i provode vrijeme u prirodnim ljepotama Pržića, Tisovaca, Mira i ostalih sela koja čine prostor Vrovine.

Matej Bogeljić, Ema Hinger i Filip Mirčić udružili su snage i krenuli u akciju uređivanja zapuštenog igrališta u Kolonijama.
Iskoristili su svoje slobodno vrijeme i napravili zaista puno. Nije bilo jednostavno sve račistiti, počistiti smeće, pokositi već visoku travu oko stadiona, ofarbati što je bilo potrebno i kao šlag na kraju -iscrtati igralište. Kako kažu - kad se vrijedne ruke slože sve se može. I zaista je to tako. Tu poslovima oko uređenja nije kraj, a nekako smo sigurni da će se Emi, Filipu i Mateju u narednoj akciji pridružiti još njihovih vršnjaka.

Da bi ova lijepa priča imala još ljepši nastavak i da bi trajala i vratila mladost,smijeh i radost na igralište, potreban je i doprinos svih nas. Prenosimo zamolbu mještana MZ Pržići svima koji su u mogućnosti da se malim doprinosom zajednički pokuša završiti započeti posao.

Sada je potrebno kupiti mrežu, rekete za tenis i napraviti koš za basket. Ulaganja nisu velika,  ali su potrebni novci. Posebno se pozivaju sve generacije izašle iz Osnovne škole Pržići da kao pojedinci daju skroman doprinos od 1 KM ili valute zemlje u kojoj trenutno žive kako bi se započeti radovi mogli završiti.

" U ovom vremenu teško je i tužno vidjeti kako nema mladih generacija koje će uživati kao što smo mi nekada uživali u ovom našem lijepom kraju. Zato ovim putem javno pohvaljujemo ovu gestu mladih koju su sami osmislili kako bi pokušali vratiti izgubljenu ljepotu ovoga kraja", navodi se na kraju apela mještana MZ Pržići za dovršetak radova i nabavku sportske opreme i rekvizita za igralište na Kolonijama.

Vaše donacije možete uplatiti na žiro račun Mjesne zajednice Pržići, podaci su na fotografiji u prilogu.

vrovinaigraliste-13
vrovinaigraliste-12
vrovinaigraliste-11
vrovinaigraliste-10
vrovinaigraliste-9
vrovinaigraliste-8
vrovinaigraliste-7
vrovinaigraliste-6
vrovinaigraliste-5
vrovinaigraliste-4
vrovinaigraliste-3
vrovinaigraliste-2


 

Last modified on Ponedjeljak, 25 Svi 2020 09:38
Rate this item
(2 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2786

Jučer 4915

Ovaj Tjedan 7701

Ovaj Mjesec 137959

Ukupno 13705111

Currently are 55 guests and no members online