Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

U Varešu održana radionica "Mi kreiramo dijalog"

21 Pro 2020
1124 times

U okviru projekta "Mi kreiramo dijalog", koji je financiran od strane Fondacije Centar za demokratiju Beograd - Republika Srbija, u Varešu je

u petak, 18. prosinca/decembra 2020. godine  održana druga radionica u sklopu projektnih aktivnosti. Domaćini  radionice bili su Malik Likić - kordinator projekta ProBudućnost za Općinu Vareš i Rusmir Berberović - šef jedinice za upravljanje projektima.

Projekt ima za cilj inicirati i razvijati suradnju i dijalog među mladima i općinskim administracijama Nevesinja, Vareša, Novog Sarajeva i Gacka.

U sklopu posjeta Varešu, osim radionice, sudionici su posjetili i JU Centar za kulturu i edukaciju Vareš te pogledali izložbu Art Colony Borovica 2020. Sudionike radionice pozdravio je jedan od organizatora kolonije, Stjepan Šimić Pepi, koji je posebno predstavio zajedničko djelo koje su stvarali umjetnici u svojim ateljeima, tako što je “platno putovalo” diljem Bosne i Hercegovine.

Sljedeća projektna aktivnost bit će održana tijekom mjeseca veljače/februara naredne godine u općini Nevesinje.

Projekt implementira udruženje NYGEA Sarajevo u suradnji s omladinskim organizacijama iz Nevesinja, Vareša i Gacka.

  • probuducnost3
  • probuducnost
  • probuducnost1

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 943

Jučer 11162

Ovaj Tjedan 33398

Ovaj Mjesec 200053

Ukupno 13767205

Currently are one guest and no members online