Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Obavijest o subvencioniranju mjesečne karte učenika vozara MSŠ Nordbat2 Vareš

25 Sij 2021
1462 times

Iz Službe za opću upravu, društvene djelatnosti i boračko-invalidsku zaštitu Općine Vareš dostavljena je obavijest

o subvencioniranju mjesečne karte vareškim srednjoškolcima, koju prenosimo u nastavku.

Na osnovu Odluke Općinskog vijeća Vareš, broj:01-14/21 od 14.01.2021. godine o subvencioniranju mjesečne karte učenika vozara MSŠ Nordbat2 Vareš s područja općine Vareš, obavještavaju se učenici MSŠ Nordbat2 Vareš koji koriste prijevoz u školu, da će imati pravo na subvencioniranje cijene mjesečne karte za relaciju na kojoj putuju.

Pravo na subvenciju neće imati učenici vozari čiji je ukupni prihod po članu domaćinstva veći od 600 KM i čiji su članovi domaćinstva vlasnici ili suvlasnici registrirane privredne djelatnosti.

Općina Vareš će subvencionirati 50% od ukupnog iznosa mjesečne karte za relaciju na kojoj učenik vozari, a na osnovu dostavljenih cijena od prijevoznika za svaku pojedinačnu relaciju.

Zahtjev za subvencioniranje mjesečne karte podnosi jedan od roditelja ili zakonski staratelj učenika vozara (Obrazac zahtjeva učenici vozari mogu preuzeti u školi).

Uz zahtjev za subvencioniranje mjesečne karte prilaže se sljedeća dokumentacija:
-    kućna lista,
-    potvrda o redovitom statusu učenika izdana od MSŠ,
-    rodni list učenika, original ili ovjerena preslika,
-    potvrda o mjestu prebivališta za učenika – CIPS,
-    broj tekućeg računa roditelja/staratelja – preslika bankovne kartice ili drugi dokaz,
-    ovjerena preslika akta o starateljstvu (u slučaju da učenik ima staratelja),
-    potvrda ili dokaz o prosječnim primanjima za posljednja tri mjeseca za svakog punoljetnog člana domaćinstva s kućne liste, ček mirovine za umirovljenike, a za nezaposlene Uvjerenje s Biroa te preslika zdravstvene knjižice za osobe koje su nezaposlene ali nisu na evidenciji Biroa.

Zahtjev za subvencioniranje mjesečne karte, uz dokumentaciju, podnosi se Službi za opću upravu, društvene djelatnosti i boračko-invalidsku zaštitu Općine Vareš (protokol Općine).

Općinski načelnik donosi rješenje o odobravanju ili odbijanju zahtjeva za subvenciju mjesečne karte. Služba za gospodarstvo, financije i trezor će na osnovu rješenja izvršiti uplatu sredstava na tekući račun roditelja/staratelja učenika vozara do 10. dana tekućeg mjeseca za prethodni mjesec.

Pravo na subvenciju počet će se primjenjivati od mjeseca veljače/februara 2021. godine.

Last modified on Utorak, 26 Siječanj 2021 09:49
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5041

Jučer 6808

Ovaj Tjedan 16982

Ovaj Mjesec 177045

Ukupno 13961489

Currently are 70 guests and no members online