Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Okončana blokada puta R - 444

13 Tra 2016
2300 times

Nakon tri dana 8. travnja 2010. g. u

poslijedpodnevnim satima okončana je blokada regionalnog puta R 444 Vares - Vijaka - Podkamensko na Odvojku i Šiminom potoku. U utorak 7.4.2010.g. dogovoren je obilazak terena i sastanak u Vijaci predstavnika MZ Vijaka, općine Vareš i direktora ŠPD Zavidovici Mirsada Međića, te predstavnika Šumarija Olovo i Vareš. Sastanku je uz nabrojane nazočio i pomoćnik kantonalnog ministra za promet Rasim Kovač .Na sastanku je dogovoren obilazak, sutradan 8.4.2010.g. operativaca koji ce pregledati i konstatirati stanje.
Kao sto je dogovoreno predstavnici MZ Vijaka obisli su teren s inzinjerom za iskoristavanje suma pri ŠPD-u Zavidovici Jusom Omerasevicem, rukovodiocem Šumarije Olovo Mirzetom Kopicem, upravnikom RJ Vijaka Cazimom Hadziefendicem, upravnikom gradjenja iz Olova Seadom Husukicem, upravnikom RJ u Sumariji Vares Kenom Kamenjasem i vlasnikom poduzeca AR Zvijezda. Operativci su na terenu pregledali stanje na temelju kojega ce narednim danima zapoceti odgovarajuce aktivnosti. Tijekom obilaska pridruzili su se i predstavnici turskog bataljuna iz sastava EUFOR-a cija je ovo zona odgovornosti , te kantonalni inspektor za puteve Aner Omeragic i kantonalni inspektor za sumarstvo Muhidin Fermic .Sudionike blokade na Siminom potoku posjetio je i zastupnik u Zastupnickom domu Federacije BiH Slavisa Sucur i izrazio im svoju potporu .Nakon prestanka blokade , uslijedio je rucak i odlazak kucama. U ponedjeljak bi se trebao potpisati zapisnik izmedju predsjednika MZ Vijaka Zeljka Matica, nacelnika opcine Hamde Fatica i direktora SPD-ZDK Zavidovici Mirsada Medjica .Potpisnici ce redovito pratiti realizaciju navoda iz zapisnika.
Zamoljeni smo da ovim putem jos jednom zahvalimo svima koji su na bilo koji nacin pomogli narodu koji je jednom rekao veliko DOSTA, onima koji su ih svojim dugogodisnjim (ne)radom natjerali na ovakav potez. Nadajmo se da poslije ova tri dana nista nece biti kao prije.
- See more at: http://107.150.35.74/~radiobob/index.php/vijesti/drustvo/item/2365-okoncana-blokada-puta-r-444#sthash.SVeOKCJ3.dpuf

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1246

Jučer 8185

Ovaj Tjedan 28318

Ovaj Mjesec 188381

Ukupno 13972825

Currently are one guest and no members online