Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mladi Varešani uređuju grad

13 Tra 2016
3177 times

U želji da zarade novce za odlazak

na ljetovanje na otok Prvić kod Šibenika 16 vareških dječaka uzrasta od 14 do 19 godina u suradnji s Turist info centrom organizirali su akciju čišćenja grada s ciljem uljepšavanja društveno korisnih površina u gradu. Prvi dio akcije koji je realiziran 13. svibnja će sponzorirati župa Zeverbergen iz Nizozemske na čelu sa koordinatoricom Terezijom Mejić s iznosom od 500 eura koji će uskoro biti uplaćen na račun. Tijekom tog prvog dijela akcije očišćene su zelene površine oko vrtića, Centra za socijalni rad i prostorija Kluba ekstremnih sportova Perun Va, pokošena je trava, betonske žardinjere napunjene zemljom i pripremljene za sadnju cvijeća.
Drugi dio akcije čišćenja grada mladi Varešani su izveli 24. svibnja, koju će Općina Vareš sponzorirati s iznosom od 500 KM, a sve je to snimala Federalna televizija, za emisiju Hyde park koja bi na programu trebala biti 06.lipnja u kasnim večernjim satima. Ovog puta u dogovoru s općinskom komunalnom

inspektoricom Snježanom Kokor očišćeni su zapušteni prostori i zelene površine ispred Unicredit banka, Turist info centra, gradske fontane, ispred spomenika kod MUP-a, biste Rešada Saletovića, iza trafike kod Doma zdravlja, a pripremljene su i žardinjere za sadnju cvijeća na kamenom mostu, te budućem prostoru Udruge Izvorno Vareško (bivša galanterija). U nastavku akcije koji će uslijediti narednih dana ovi vrijedni vareški dečki će postaviti klube kod vrtića, posaditi jagode i cvijeće. Akcija je hvalevrijedna i bilo bi lijepo kada bi se i drugi Varešani ugledali na ove dečke i svi zajedno poradili na ljepšem i čišćem Varešu.

Danas 26.05. ide nova akcija, sa početkom u 14.00. sadit će se cvijeće, nasipat humus...stara ekipa vidimo se...Danas nam je sponzor pića Općina Vareš na čelu sa g. Hamdom Fatićem. Znači nakon akcije idemo u City bar. Ovim putem pozivam i sve druge koji bi nam ponudili donaciju da nam se jave na kontakt broj 061/364-178.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3133

Jučer 6946

Ovaj Tjedan 22020

Ovaj Mjesec 182083

Ukupno 13966527

Currently are 164 guests and no members online