Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Školarci sretno!

12 Tra 2016
1174 times

Jutros, 02. rujna 2013. godine u 8 sati u Osnovnoj školi Vareš, Osnovnoj školi Vareš Majdan i njihovim područnimškolama, te u Mješovitoj srednjoj

školi Nordbat2 u Varešu školsko zvono oglasio je početak nove šk. 2013./2014. godine. Nakon 2 i pol mjeseca ljetnih praznika i bezbrižnijeg načina života, jutros je mnogim školarcima zvuk budilice bio težak, ali što je tu. Vareškim prvačićima ovaj 02. rujna/septembra će vjerojatno ostati u sjećanju kao dan prepun uzbuđenja i radosti, a njihovim roditeljima kao posebno emotivan dan. Upravo tako bilo je danas u matičnoj školi u Varešu, gdje je u 10 sati pripremljen prigodan program dobrodošlice za nove učenike.
Riječi dobrodošlice prvašićima su na početku uputile učiteljice koje će im prenositi znanje u narednih 5 godina Ana Vukančić i Amra Smailbegović, te ravnateljica škole Alma Mandić. Pjesmom i plesom dobrodošlicu su prvašičma poželjeli su njihove starije kolege, koji itekako znaju kakav je osjećaj prvi put sjesti u školske klupe. Na kraju programa školarcima se riječima ohrabrenja i podrške obratio pomoćnik načelnika općine Vareš za društvene djelatnosti Rusmir Berberović, koji je djeci uručio simboličan dar općinskih vlasti.
Spomenimo i da je u Osnovnoj školi Vareš zajedno s područnim školama upisano ukupno 35 prvašića (28 prvašića u matičnoj školi, 3 prvašića u područnoj školi u Dragovićima, 2 prvašića u područnoj školi na Pržićima i po jedan prvašić u područnim školama u Ligatićima i Vijaci), dok ih je u Osnovnoj školi Vareš Majdan upisano 7-oro bez podataka iz područnih škola.  Svim vareškim prvašićima upućujemo iskrene čestitke, jer za njih danas počinje jedno novo i uzbudljivo poglavlje života, uz želju da im školski dani proteknu u radosnom stjecanju znanja i otkrivanju novih spoznaja, upoznavanju novih prijatelja i najljepših godina.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 7303

Jučer 10419

Ovaj Tjedan 52027

Ovaj Mjesec 142436

Ukupno 13926880

Currently are 633 guests and no members online