Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fart Klothing, modni brend mladih Varešana

12 Tra 2016
1198 times

Naši mladi sugrađani Jasmin Alihodžić i Kristijan Erlbek, obojica devetnaestogodišnjaci javnosti su prije nešto više od mjesec dana predstavili svoj modni

brand – Fart Klothing. Riječ je o brandu koji promovira uličnu modu, uključujući hip-hop scenu, uličnu umjetnost i alternativnu scenu. A priča slijedi mladenačke snove i želju da budu prepoznatljivi i moderni. Tako je Jasmin, kojem je grafički dizajn i ilustracija hobi već 4 godine, uradio dizajn majica za ljetnu kolekciju koje su dostupne u 3 boje – crvenoj, crnoj i bijeloj i u 5 različitih printova. Potom su Jasmin i Kristijan uz veliku pomoć vareškog poduzetnika Zdravka Barkića pronašli firme gdje će se majice šivati i printati i onda im je ostala samo što bolja promidžba i reklama vlastitog modnog branda.
Ovog ljeta su napravili i photo shooting na nekoliko lokacija u gradu Varešu koji možete pogledati na https://www.facebook.com/FartKlothing , sve to ne bi bilo moguće napraviti bez dobrih prijatelja koji su imali uloge manekena i profesionalnog fotografa Ljubomira Todorovića iz Banovića. Majice po cijeni 25 KM možete naručiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili preko poruke na spomenutoj facebook stranici, a ako ste u Varešu možete ih i isprobati u krojačkom salonu kod C bloka. Doznajemo da prodaja ide prilično dobro i da je već više od pola kolekcije rasprodano. No, ovi kreativni dečki ovdje ne staju, u pripremi je i kolekcija jesen/zima, o čemu ćemo vas na vrijeme obavijesti. Uz iskrene čestitke Jasminu i Kristijanu i želje da nađu svoje mjesto pod suncem na modnoj sceni BiH, poruka svima vama – nosite domaće, a upravo je brand Fart Klothing prava mogućnost za to. (photo: Lj. Todorović)

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3778

Jučer 11162

Ovaj Tjedan 36233

Ovaj Mjesec 202888

Ukupno 13770040

Currently are 105 guests and no members online