Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Obilježen Svjetski dan zdavlja

14 Tra 2016
783 times

Oko 30-ak građana Vareša odazvalo se akciji besplatnog mjerenja šećera u krvi i tlaka koju u povodu

Svjetskog dana zdravlja (07.04.) organizila JU Dom zdravlja Vareš. Inače, svake godine Svjetska zdravstvena organizacija određuje temu u povodu ovog dana, a ovogodišnja je posvećena važnosti hrane.  Dijabetes i hipertenzija najčešće su bolesti današnjice i veoma je važno ukazati na to, ali i raditi na prevenciji i educiranju svih sugrađana o ovim bolestima. Također treba naglasiti da preventivni liječnički pregledi krvnog tlaka, razine šećera u krvi i masnoća u krvi mogu spriječiti nepopravljivu štetu u organizmu.
Ove godine u povodu Svjetskog dana zdravlja organizirana je anketa o najomiljenijem medicinskom djelatniku u kojoj su mogli sudjelovati svi zainteresirani korisnici usluga. Za naomiljeniju radnicu izabrana je dipl. med. sestra Arnela Žigić, sa 22-ogodišnjim radnim iskustvom. Arnela trenutno radi kao kontrolorka kvalitete usluga Doma zdravlja Vareš. U izjavi za radio Bobovac istaknula je kako joj „ovo priznanje puno znači, predstavlja dodatni poticaj, ali i obvezu da i dalje svoj posao obavlja savjesno i odgovorno“. Arneli u ime redakcije radio Bobovca upućujemo iskrene čestitke na ovom priznanju.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 8156

Jučer 8344

Ovaj Tjedan 23751

Ovaj Mjesec 109568

Ukupno 14117522

Currently are 87 guests and no members online