Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mandatar Vlade ZE - DO u posjeti Varešu

09 Tra 2016
2062 times

Općinu Vareš, dana 10.02.2011. godine posjetio je mandatar Vlade Zeničko – dobojske županije gospodin Fikret Plevljak sa svojim savjetnikom

za privredu i poduzetništvo gospodinom Farukom Babićem. Svoju posjetu je započeo radnim sastankom u 15 sati sa načelnikom općine Vareš g. Hamdom Fatićem. Načelnik je iznio sve probleme koji prate ovu općinu. Nakon radnog sastanka sa načelnikom, mandatar Vlade imao je zakazan sastanak sa privrednicima iz našeg grada na kome su trebali iznijeti sve probleme koji prate njih u radu. Na sastanak se odazvalo devet poduzetnika i u razgovoru sa mandatarom dali su smjernice novoj Vladi na što trebaju obratiti pozornost da bi poduzetništvo opstalo na području Vareša. Tijekom večeri bila su još dva sastanka, sastanak sa vjerskim službenicima i sa predstavnicima političkih stranaka. Sastanci su bili zatvoreni za javnost a kako doznajemo iz neslužbenih izvora, razgovorima sa mandatarom nije prisustvovao predsjedavajući Općinskog vijeća gospodin Josip Malbašić, kao ni predstavnici HDZ-a. Ovo je prva posjeta mandatara nove Vlade našoj općini, a u izjavi za naš radio rekao je da je saslušao sve probleme koji prate ovaj grad i da će učiniti sve što je u njegovoj da pomogne ovom gradu. Kratku izjavu možete poslušati u našem podcastu.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5756

Jučer 7691

Ovaj Tjedan 13447

Ovaj Mjesec 103856

Ukupno 13888300

Currently are 246 guests and no members online